Si et surt un missatge que no es poden instal·lar apps, que has d'introsuir un nou id apple és, segurament, que no tens espai lliure en el teu iPad.

Per alliberar l'espai cal fer el el següent:

1. Ves a configuració - general - emmagatzematge d'aquest ipad.

2. Comprova quantes Gb estàs ocupant del total. Apunta-t'ho en un paper.

3. Fixa't també quina aplicació ocupa més espai. Si tens alguna que ocupi Gb i no Mb caldrà reduir-la.

4. Segurament l'aplicació "fotos" t'ocupa molt i també algun arxiu de imovie o de pages o keynote. Elimina'ls. Fixa't que a fotos, els arxius eliminats van a parar a la carpeta "Eliminats recentment". Elimina'ls també.

5. Comprova de nou l'espai del teu emmagatzamatge. Mira si hi ha una diferència important amb el punt 2 d'aquesta llista.

6.  Avisa'ns per forçar la instal·lació de les apps que estan a la cua per instal·lar en el teu iPad.